Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(6972 niezalogowanych)
1 Post

(giovi2)
Wiking
retier1 napisał:
psculkas napisał:
rozumiem estetyka tez jest ważna, reasumując:
1. chodzi o to, by nie wpaśc w bloto
2. c.............., by nie uj... płaszcza
3. JAK NIE WIADOMO O CO CHODZI, TO CHODZI O KASE, BO -TRZEBA BYC ZAREJESTROWANYM NA PORTALU ( DO REJESTRACJI POTRZEBNY JEST KOD)
I otóż to,KASA Napisalem na początku walki że trzeba się zalogować i zalożyć konto No ale widocznie 84 zł na rok to za dużo

Jezeli chodzi o mnie to nawet ta koncowka,czyli 4 zl by bylo za duzo na Golote
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
retier1 napisał:
kami napisał:
retier1 napisał:
A mówiłem że ma być cisza w eterze ,a wy co ,paple jedne Na tylkach nie możecie chwili usiedziećAle w o nie Swego czasu Kulej tak walczyl I co B.K.,nie ciekawsza by byla twoja walka Ja obejrzalem na ipla,i nie mam pojęcia czemu wy nie mogliście

reiter a kto ci kazał to czytac jak nie chciałes znac wyniku trzeba było od postu ok walka sie zaczeła przestac czytac dalej
RETIER a nie REITER proszę droga pani,i oglądałem a nie czytałem Proszę czytać ze zrozumieniem

wiec panie retier 1 toz wyraznie pan napisał zes pan ogladał przeciez czytac umiem
odniosłam sie to tego postu co jest w cytacie podkreslony czyli ze niby my paple jestema
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
retier1 napisał:
psculkas napisał:
3. JAK NIE WIADOMO O CO CHODZI, TO CHODZI O KASE, BO -TRZEBA BYC ZAREJESTROWANYM NA PORTALU ( DO REJESTRACJI POTRZEBNY JEST KOD)
I otóż to,KASA Napisalem na początku walki że trzeba się zalogować i zalożyć konto No ale widocznie 84 zł na rok to za dużo

pozostawię to bez komentarza.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Nudnik Szpilkez napisał:
tadziksc napisał:
ja tam sie nie moglem doczekac wywiadu z andrzejem a nie samej walki hehe przecie on jakis chory biedny poobijana morda od dych desek .... albo po sterydach sprany beret !!

posluchaj chlopcze gdybys choc troszeczke trenowal boks to bys wiedzial ile to wszystko kosztuje zachodu

i niepisalbys wtedy tych kocopolow

cwaniaczku z bomblem w nosie

kosztuje... i zachodu i samo dyscypliny i siły woli...i trzeba miec iskre talentu....ale kto im to do cholery karze robic?nie robia tego dla kasy i sławy?
ale trzeba tez wiedziec kiedy powiedziec dość i odejść z honorem a nie błaznic sie i jeszcze na dokładke opowiadac dyrdymały w telewizji...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Nudnik Szpilkez napisał:
retier1 napisał:
psculkas napisał:

a po huj to

HEHEHE I PO CO TE ZLOSLIWOSCI RETIER1
NUDNIK...JESTEM Z CIEBIE DUMNA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
B.K. napisał:
Nudnik Szpilkez napisał:
tadziksc napisał:
ja tam sie nie moglem doczekac wywiadu z andrzejem a nie samej walki hehe przecie on jakis chory biedny poobijana morda od dych desek .... albo po sterydach sprany beret !!

posluchaj chlopcze gdybys choc troszeczke trenowal boks to bys wiedzial ile to wszystko kosztuje zachodu

i niepisalbys wtedy tych kocopolow

cwaniaczku z bomblem w nosie

kosztuje... i zachodu i samo dyscypliny i siły woli...i trzeba miec iskre talentu....ale kto im to do cholery karze robic?nie robia tego dla kasy i sławy?
ale trzeba tez wiedziec kiedy powiedziec dość i odejść z honorem a nie błaznic sie i jeszcze na dokładke opowiadac dyrdymały w telewizji...

amen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
retier1 napisał:
[b] I otóż to,KASA Napisalem na początku walki że trzeba się zalogować i zalożyć konto No ale widocznie 84 zł na rok to za dużo

a co my zarobaski z norwegii?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Nudnik Szpilkez napisał:
retier1 napisał:
psculkas napisał:

a po huj to

A no tak ,zapomniałem lepiej dołożyć parę krunek i flaszkę opróżnić to już zależy kto co woli robić Pić flaszkę i srać w gacie czy mieć adrenalinę na żywo proszę świnki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
hej, osoby Ci się pomyliły,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Czyzby teraz czekała nas druga walka,tym razem słowna...retier1 kontra nudnik szpilkez
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok